Na donio.cz jsme vybrali 89322 Kč. Děkujeme!!!

23.5.2023 | Petra Součková | Aktuality

Na stránce Donio.cz jsme pro vás připravili řadu odměn, díky jejichž koupi se stanete součástí příběhu 7. ročníku našeho festivalu. Můžete ale přispět jen tak, protože Pražský filmový kufr máte rádi a chcete si užít skvělý FestDen!

Na co vybrané peníze použijeme?

Chceme letošní ročník přemístit z do stylovějších prostor holešovické La Fabriky a zároveň festival rozšířit o několik vylepšení. Jedním z nich je vzdělávací program audiovizuální výchovy pro pedagogy, kteří tak budou moci v této oblasti pracovat se svými žáky na školách a v zájmových kroužcích. Rozšíříme také počet workshopů a debat s odborníky. Zřídíme televizní studio TV Kufr, kde si děti pod vedením zkušených redaktorů připraví vlastní celodenní vysílání. 

To všechno ale stojí peníze, a proto jsme se rozhodli uspořádat crowdfundingovou kampaň tady na Doniu s cílem získat 300 000 Kč. Tyto prostředky nám pomohou poskytnout ještě lepší podporu mladým talentovaným filmařům a zajistit kvalitní a atraktivní workshopy, debaty a další aktivity, které dělají náš festival tak jedinečným, v prostředí vhodném pro slavnostní vyvrcholení celého festivalu, FestDne. 

Přidejte se k naší komunitě podporovatelů a pomozte nám rozšířit hranice Pražského filmového kufru! Vaše podpora bude klíčová pro úspěch tohoto ročníku festivalu a pro rozvoj mladých filmařů, kteří díky němu mohou objevovat a rozvíjet své dovednosti.

Díky vaší podpoře kampaně tak společnými silami…

  • dáme tvůrcům více prostoru – přemístíme festival do pražské La Fabriky
  • rozšíříme vzdělávací program pro mladé filmaře a nově i pedagogy 
  • zajistíme potřebnou techniku a odborníky pro televizní studio TV Kufr
  • získáme prostředky na zapůjčení filmové techniky, předplatné na filmové platformy, knihy apod. pro autory vítězných snímků

Každý příspěvek, ať už malý, nebo velký, má svůj význam a přispívá k rozvoji festivalu.

Jako poděkování za vaši podporu a také připomínku, že jste byli u toho, jsme připravili několik odměn, od symbolických až po speciální dárky, festivalové mikiny a další merch, plakáty, VIP zážitky a mnoho dalšího. Vyberte si odměnu a dejme společně mladým filmařům platformu, na které mohou rozvíjet svůj talent, sdílet své příběhy a inspirovat se navzájem.

Tři způsoby, jak se můžete podílet na úspěchu 7. ročníku Pražského filmového kufru:

  1. Vyberte si některou z našich odměn a podpořte nás částkou, která vám vyhovuje
  2. Sdílejte tuto kampaň se svými přáteli, rodinou a známými na sociálních sítích a pomozte nám tak získat více podporovatelů
  3. Sledujte náš pokrok v aktualitách tady na Doniu, na našich sociálních sítích a webu

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na společné oslavy filmových talentů na 7. ročníku Pražského filmového kufru!

Kontaktujte nás


Dům dětí a mládeže Praha 6
U Boroviček 650/5, 163 00 Praha 6
E: martin.bartak@prazskyfilmovykufr.cz
T: +420 235 323 333

© 2019 - 2024 Dům dětí a mládeže Praha 6, Pražský Filmový Kufr
Web by SenseMedia